Beste kalender plugin til WordPress

Beste kalender plugin til WordPress

Del innlegg
  •  
  •  
  •  

Leter du etter den beste WordPress-kalender plugin til hjemmesiden?? WordPress kalender plugins kommer med en rekke forskjellige funksjoner. Noen er laget for enkel arrangementshåndtering, mens andre er mer komplekse med booking-, billett- og planleggingsfunksjoner. I denne artikkelen har vi håndplukket de beste WordPress-kalenderpluggene for nettstedet ditt.

Velge riktig kalender plugin

Som vi tidligere nevnte, er det mange forskjellige typer WordPress-kalender plugins tilgjengelig for å tilfredsstille behovene til de ulike brukere.

Noen kalender plugins er enkle, slik at du bare kan vise enkelte hendelser på en kalender. Andre har mer avanserte funksjoner som avtaler, bestillinger, planlegging, billetter og integrasjoner med tredjepartstjenester som Google Kalender.

La oss ta en titt på noen av de beste WordPress kalenderen plugins som du kan prøve.

The Events Calendar

Denne plugin er et kraftig verktøy for WordPress-siden din. Den er funksjons rik, men ekstremt enkelt å bruke på grunn av et pent brukergrensesnitt som passer inn i ditt WordPress-administrasjonsområde.

Med hendelseskalenderen kan du enkelt legge til hendelsene dine og administrere arrangører / arenaer. Du kan velge å vise Google Maps. Pluginens innstillings side gir deg full kontroll over hvordan du vil administrere hendelsene og kalenderen din.

Ønsker du å selge billetter til arrangementene dine? Kalenderen har en betalt funksjon for å integrere den med WooCommerce, Eventbrite og mer.

All in One Event Calendar

Alt i One Events Calendar er et kraftig program for kalenderadministrasjon for WordPress. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det svært enkelt å bruke selv for nybegynnere. Du kan enkelt legge til hendelser, sortere dem i kategorier / stikkord; Du velge mellom tre innebygde temaer for kalendervisningen. Du kan også vise dine arrangementer med Google Maps.

Du kan justere kalendertemaet ved å velge forskjellige farger. Den lar deg også legge til hendelser fra hvilken som helst annen kalender som støtter iCal-format, inkludert Google Kalender. Det har ingen integrasjoner med billettsalg, men du kan legge til koblinger til tredjeparts billettservice.

Roganett kommer med mer…


Del innlegg
  •  
  •  
  •  

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

five × four =